četvrtak, 22. rujna 2011.

Micron dodaje self-šifriranje u RealSSD C400, štiti planove za svjetske dominacije od znatiželjnih očiju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/micron-adds-self-encryption-to-realssd-c400-protects-plans-for/:
Micron RealSSD C400 SED
Micron svibanj mislite da je jednostavno "jaèanje korisničke sigurnosti", ali, ako nas pitate, izgleda kao tvrtka pruža strojeve s alatom kako bi zaštitili svoje planove za ustanak. RealSSD C400 SED ima poseban, sigurnosti usmjerena firmware i hardware-based AES-256-bitnom enkripcijom da čuva sve svoje dragocjene podatke sigurno od znatiželjnih očiju. Hardver self-šifriranje rješenje oslobađa računala procesor da se usredotoče na važnije zadatke (kao što je planiranje porobljavanje čovječanstva), a ne otpad dragocjeni resursi na zaštitu povjerljivih informacija. C400 SED će brod negdje tijekom Q4 u 128GB, 256GB i 512GB sorti. Cijena još nije objavljen, ali nismo sigurni da Skynet stvarno brine što cijena je. Uostalom, to samo može reći Micron naloga za obradu sustav za slanje hrpa iz besplatno.

Nastaviti čitanje Micron dodaje samo-šifriranje u RealSSD C400, štiti planove za svjetske dominacije od znatiželjnih očiju

Micron dodaje self-šifriranje u RealSSD C400, štiti planove za svjetske dominacije od znatiželjnih očiju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 17:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar