četvrtak, 22. rujna 2011.

HP imena Meg Whitman novi predsjednik i glavni izvršni direktor, Leo Apotheker daje boot

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:
Meg Whitman Pa, nakon manje od godinu dana na posao kao HP-top pas Léo Apotheker je out, i bivši eBay CEO i jedan put kandidat za guvernera Kalifornije Meg Whitman je u. potez bio je jedva neočekivano, ali vrlo brzo evoluirao iz tih mumblings i glasine da punopravno činjenica danas poslijepodne. Prvotno je očekivati ​​da bi samo Whitman se povlači kao privremeno rješenje - samo druga osoba prolazi kroz revolving vrata na ulazu u CEO ured. No, Whitman, struja član upravnog odbora, u za dugo vući. Ona je intenzivirao u na presudno i pomalo teško vrijeme za kompaniju koja je vidio svoju cijenu dionica padnu 47-posto, na 1,2 milijarde dolara mobilnim OS koprcati i razmišlja vrti od svojih računala poslovanja . Ona nije stran kontroverzi (jednostavno vidi da joj kratke mandata s Goldman Sachs), i bio je sastavni dio u rastu eBay iz startup sa samo nekoliko desetaka članova osoblja jedne od najpopularnijih odredišta na internetu - tako, barem ona navikla da ima nekoliko krivulja kugle bačeno njezin način. U priopćenju danas, Whitman je rekao da "Ja sam počašćen i uzbuđen voditi HP vjerujem HP pitanja -.. To je stalo do Silicijske doline u Kaliforniji, zemlji i svijetu" Tvrtka je press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje HP imena Meg Whitman novi predsjednik i glavni izvršni direktor, Leo Apotheker daje boot

HP imena Meg Whitman novi predsjednik i glavni izvršni direktor, Leo Apotheker daje boot prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 16:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar