utorak, 2. kolovoza 2011.

Folding, Električni bicikl je u Beču Dorky Ali Praktični

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/19BEDm5YCAQ/:

SAD je još da se pridruži ostatku svijeta u velikim implementaciju pogon bicikla, a ja sumnjam ovaj predmet će se promijeniti, ali to je uvijek vrijedi spomenuti kada lijepa, praktična vozila kao što to pokazuje prema gore. Ovo se zove Beč Bike, i to je dizajnirao Valentin Vodev od Pixstudio , studio za dizajn (naravno) na temelju (naravno) u Beču.

Njegova uska (samo 35cm širine) trike okvir znači dodatni stabilnosti za teret u stražnjem, a još uvijek pruža bicikla kao rukovanje. Platforme u leđa i proširuje tu je zanimljiva šesterokutna pod koji odgovara na njega za raspore ivanje namirnice, kacige, ili stabla, očito.

Tu je električni motor koji može pokrenuti samostalno, ili ga možete postaviti na pedalama pomoći. Pixstudio tvrdi bicikl će ići do 60 km na naboj, iako pretpostavljam da je bez tereta i putnika u Beču veličine spremni pedala malo. A drugi izvor kaže 40-60 milja, što je očito više - tako da možda oni nisu sasvim sigurni o tome još.

Uz niz, koji je li 30 ili 60 milja, je pogodna za dan zadatak trčanje, to torove za pohranu, kao što možete vidjeti na desnoj strani. Kao što sam rekao, praktično, zar ne? Ako nije previše teška, lako se može uzeti do leta ili dva koraka do stana. Recimo, moj stan.

Beč Bike čini se da evolucija studio "Biquattro" prototip , koji je nadograđen, izglađen, i obojana za proizvodnju nove verzije. To nije dostupna za kupnju još, budući da samo danas prikazan u "radni prototip" oblik za javnost na Bridgestone-Eko-Rally događaja .

[Putem MocoLoco ]



Nema komentara:

Objavi komentar