utorak, 2. kolovoza 2011.

Sony TV reforme za početak "odmah", može uključivati ​​partnerstvo s drugim tvrtkama

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/sonys-tv-reform-to-begin-immediately-could-involve-partnerin/:
To je bio godinu dana. Osobito ako ste Sony. Ista tvrtka koja je bulji u 171 milijuna dolara cijena krpa zbog nezaboravan PSN povrede i skala loše vijesti je navedeno u svojim najnovijim zarade izvješće sada se suočava s teškim zadatkom reforme označavanje TV-podjele. Tečaj, Sony još uvijek kreće gobs panela, ali prema financijski direktor Masaru Kato "tržišta sazrijevaju i konkurentnost cijena je tvrd" u naprednim zemljama. G. Kato je nedavno razgovarao s iskreno Nikkei (povezane u nastavku, potrebna pretplata na uslugu), ističući da je tvrtka nastoji okrenuti TV poslovanje "u koji može biti isplativo, čak i ako mi ne volumen potjeru." Da bi to učinili, cijeli platforma se pogledao - "bez kamena neće ostati neprevrnut" - i on je čak spomenuo da partnerstva s drugim tvrtkama će se smatrati. Oh, i ako ste mislili youd 'morati pričekati četvrtine ili dva da biste vidjeli bilo kakve promjene, imaju slušati na ovo: "Iako još uvijek nismo odlučili kako objaviti planove, oni će se provoditi odmah." Attaboy!

Sony TV reforme za početak "odmah", može uključivati ​​partnerstvo s drugim tvrtkama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 22:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reuters | izvor Nikkei | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar