utorak, 2. kolovoza 2011.

Nokia i Microsoft hosting poseban događaj 17. kolovoz, obje tvrtke koje bi mogle dati svoje zavjete

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/nokia-and-microsoft-hosting-special-event-august-17th-both-comp/:
Između "slučajno" otkrivanje od Sea Ray , najava Fujitsu Mango uređaja , a manje-nego-zvjezdani Q2 Nokia je, to ne uzeti puno luda nagađanja da pretpostaviti da su Stjepana Elop je prilično nestrpljiv dabar u osiguranju to će dobiti najviše iz svoje novoutemeljene braka s Microsoftom što je prije moguće. Dakle, rasprava riječ poseban događaj se baca na početku Gamescom , godišnja konferencija igre u Njemačkoj, je svakako dobar znak, navodi se u medijskim poziva šalje danas stranka - koja će se održati 17. kolovoza - obećanja "uzbudljiv akcije i iznenađenja", a mi smo prilično sigurni da oni ne znače besplatno T-shirt. Dakle, pridružite nam se u određivanju što je to iznenađenja su, ali molimo vas ... ne pokušavajte da je teško.

Nokia i Microsoft hosting poseban događaj 17. kolovoz, obje tvrtke koje bi mogle dati svoje zavjete prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 17:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor theUnwired | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar