utorak, 2. kolovoza 2011.

Tokyo Institute of Technology je SOINN robot se uči služiti ljudima (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/tokyo-institute-of-technologys-soinn-robot-teaches-itself-to-se/:
Roboti su zamjenjuju sve više i više ljudi radnike za vrlo malo vremena sada, ali u većini slučajeva su još uvijek samo kao programirani za obavljanje određenih zadataka. Kao što pokazuje ovaj bot razvijen od strane Grupe Hasegawa u Tokiju Institute of Technology, međutim, tu je i sve veći broj sposobnih nastave sebe neke nove trikove, i oni su uzimajući pametnije svaki dan. Ovaj jedna zapošljava ono što se naziva samo-organiziranje inkrementalni neuronske mreže (ili SOINN), koji omogućava da izgraditi bazu znanja da se može primijeniti na nove zadatke i napraviti obrazovani nagađanja o tome kako postupiti s njima - u ovom slučaju, zalivši čašu vode, a zatim pada kockicu leda u njemu (ili ono što je trebala biti voda i kocka leda, barem). Šef na prošlost pauzu za video.

Nastaviti čitanje Tokyo Institute of Technology je SOINN robot se uči služiti ljudima (video)

Tokyo Institute of Technology je SOINN robot se uči služiti ljudima (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 16:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo TV | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar