utorak, 2. kolovoza 2011.

Prijenos ili blogger, Cent2Cent Pomaže Svatko zadužen za video

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A3aO2rI90n8/:

Općenito govoreći, video proizvođači imaju mnogo lakše proizvoditi sadržaj nego što zarade. To je zato što zarade strani jednadžbe ima dva X-faktora koje je teško da biste dobili pravo. Prvi se 's onim što se ostvaruju "faktor koji je, mehanizam koji olakšava naplatu aspekt korisnički toka. Drugi, kao "kako ostvaruju 'faktor i to je model (e) u kojima je sadržaj naplaćuje.

Unesite Cent2Cent , izraelska tvrtka s otopinom videa zarade koji je svestran dovoljno za high-end tv postaja (NBC je klijent), a low-end blogerima. A s više od 200.000 transakcija plaća do danas, oni mogu biti na nešto, previše.

Jedan neposrednu korist sa Cent2Cent je da odaberete svoje monetizaciju rješenje ne zahtijeva sadržaj vlasnika kladiti cijelu kuću na nju. Ovim mislim da zarade preko Cent2Cent ne zahtijeva sadržaj biti premješten na Cent2Cent je hosting infrastrukture. Sadržaj može biti uvukla u JavaScript omot, ili za one koji žele više programske kontrole, postoje i SOAP / REST API-ja. Za one, međutim, da ne zahtijevaju agresivan, Cent2Cent je integriran s Kaltura, tako da je riješeno kao dobro. I zaokružiti, tu su i dodaci za Drupal i WordPress.

Drugi ključ prednost s Cent2Cent rješenje je da se zarade mogućnosti prilično su različiti. To su: Dnevni / tjedni / mjesečni / ponavljajućih pretplatu planova, plati-po-gledanju, snop i pakete, a mjereno planova (po broju pogleda, ili vremena pogledati).

Na prvi pogled, sve ove opcije može biti porazan, ali to je mjesto gdje Cent2Cent je izgrađen-in Dijagnostički Alat može pomoći da sadržaj vlasnika zaradu odluke. Modul prikuplja podatke gledanja da je to segmenti za uvide da zaključiti. Na primjer, vlasnik sadržaj može otkriti da 2% korisnika gleda više od deset videa, dok je 5% pregledan više od pet. Oba segmenta stane više od pretplate modela, za razliku od ostatka korisnika koji bi mogli biti ponuđeni samo pay-per-view kupnje modela.

Cent2Cent započela svoje poslovne aktivnosti u listopadu 2010 i ima podigao 500.000 $ od privatnih investitora do sada.


Nema komentara:

Objavi komentar