utorak, 2. kolovoza 2011.

Engadget je natrag u školu 2011 nagradnim igrama: Mi smo davanje daleko 3000 $ vrijedan opreme ... 15 puta!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:

Natrag kada su mnogi od nas su gearing up za povratak u školu, shopping listi se napuni prijenosna računala (vrsta bez baterije), olovke (čitaj: ne stylus), te nekoliko desetaka olovke (stara škola # 2s da potreban za upotrebu oštrenje). Možda, samo možda, imali bismo novu grafičkim kalkulatorom gledati prema naprijed, ali ako mi ikada vidio "pametne" i "telefonski" u istoj rečenici, to je vjerojatno u rukom pisanu poruku od majke nas moli da se zaustavi izradu dugo- udaljenost pozive na zemni kabel.

Sada, natrag u školu znači branje gore dodatni smjenama na poslu platiti za nova računala, kamere, smartphone, e-čitači, a tablets - da ne spominjemo one još uvijek do neba visoke cijene izdavači su zapovjednik za udžbenike na faksu trgovini. Želimo osloboditi dio tog tereta - za nekoliko od vas, barem. Ove godine smo partnerstvo s vrhunskim proizvođačima u gotovo svakoj kategoriji da bi ti jedan epski podijela, kompletan sa svim proizvode smo spomenuli gore, plus cijeli mnogo više! Lucky Pobjednici će primiti Engadget-branded jastuka glasnik, prepun s najnovijim tech opreme. Skoči prošlosti pauzu za punu rundown nagrada, zajedno s uputama za ulazak u našu natrag u školu podijela.

Nastaviti čitanje Engadget je natrag u školu 2011 nagradnim igrama: Mi smo davanje daleko 3000 $ vrijedan opreme ... 15 puta!

Engadget je natrag u školu 2011 nagradnim igrama: Mi smo davanje daleko 3000 $ vrijedan opreme ... 15 puta! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar