utorak, 2. kolovoza 2011.

Pandigital Nova Android tablet hitova Best Buy, eksplodira za 170 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/pandigitals-nova-android-tablet-hits-best-buy-explodes-for-17/:
Pandigital je dodao novu zvijezdu svoje rastuće galaksija e-čitateljima, s digitalni čitač Nova - sedam inča, Android 2,3-pogon škriljevca da izgleda strašno sličan onom osam-inčni Super Nova smo nedavno uočio na FCC. tablet, Koji je upravo pojavio na Best Buy, je powered by 800MHz procesor, nudi 4 GB interne memorije, i ima zaslon sa 800x600 ActiveTouch rezolucije. Slično kao i njegov prethodnika, roman i Planet , Nova povezuje izravno na Barnes i Noble knjižara, i sportski par sprijeda i straga-suočava kamere. Osim toga, naći ćete uobičajene 802.11 b / g / n bežične mogućnosti, izgrađen-in utor za microSD kartice, i micro HDMI priključak, sve to upakirano u okvir koji je pola-inch gust. Uvjeren? Zgrabite svoj "opseg i uvećanje na izvoru vode na kupnju.

[Hvala, Charlie]

Pandigital Nova Android tablet hitova Best Buy, eksplodira za 170 $ prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 05:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Best Buy | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar