utorak, 2. kolovoza 2011.

HP TouchPad dobiva svoju prvu OTA update: webOS 3.0.2 donosi poboljšanjima performansi, neizrecive radosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/hp-touchpad-gets-its-first-ota-update-webos-3-0-2-brings-perfor/:
To je udaranje airwaves nekoliko sati kasnije nego je obećao, ali HP-ova TouchPad napokon dugo očekivani webOS ažuriranje da prvi kupci su clamoring za. Pitate se što webOS 3.0.2 donosi multi-touch tablice? Osim poboljšanja performansi i pouzdanosti, ona također dodaje "poboljšana funkcionalnost za nekoliko jezgri webOS aplikacije", od kojih su većina izravne odgovore na povratne informacije korisnika. Doista, "stotine" poboljšanja su obećali, uključujući ojačala pomicanje unutar e-mail aplikaciju, mogućnost da postavite svoju pozadinu iz fotografija u slikama app, samo upišite u potrazi u kalendar i poboljšan samoispravljanje od kontrakcije. Da, ozbiljno. Detaljniji podmetnuto vas čeka nakon prekida, a možete pustiti nas znati ako vaš zvono je zvonilo dolje u komentarima ispod.

Nastaviti čitanje HP TouchPad dobiva svoju prvu OTA update: webOS 3.0.2 donosi poboljšanjima performansi, neizrecive radosti

HP TouchPad dobiva svoju prvu OTA update: webOS 3.0.2 donosi poboljšanjima performansi, neizrecivu radost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 01:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službena HP Palm blog , Palm (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar