utorak, 2. kolovoza 2011.

Honeycomb Beta ažuriranje sada dostupna za Logitech Revue, samo je potrebno primijeniti neustrašivi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/honeycomb-beta-update-now-available-for-logitech-revue-only-the/:
Logitech Revija korisnici buđenja do neke uzbudljive vijesti danas, jer konačno mogu izvoditi Honeycomb na TV - ako oni dovoljno hrabar da pokuša. Kao što očekivati ​​, ljudi više na GTVHacker su procurile njihove Android 3,1 beta update za nedavno diskontirana set-top box, sada dostupna za preuzimanje i flash čak i bez potrebe za korijen . Možete pronaći sve potrebne detalje i preuzimanja na izvoru vode, iako ćete se registrirati sa stranice za to. Također je vrijedno napomenuti da je nadogradnja još uvijek u buggy, beta fazi razvoja, a da nakon nadogradnje, možda nećete biti u mogućnosti vratiti. Ako ste spremni za ples s opasnošću, javite nam kako ste zbivati.

Honeycomb Beta ažuriranje sada dostupna za Logitech Revue, samo neustrašivi potrebu primijeniti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 02:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnje | izvor GTVHacker | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar