utorak, 2. kolovoza 2011.

Netko napokon proširenje preglednika koji vam pomaže da pronađete buke Kartica Izrada

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VKEpCZETB9A/:

Znaš što stvarno melje svoje brzine? Nakon 15 preglednik tabulatori otvoren i jedan svira glazbu, a ne znajući koje je slušanja glazbe i da biste se kretali kroz sve kartice kako bi se pronašli onaj koji je svira glazba kako bi ga ubiti jer je to što vam luda i put ' ste ga ubili ste izgubili pratiti što ste radili u prvom redu tako da ćete morati thumb kroz sve kartice ponovno samo da se vratim u svoj posao i to vrijeme ne možete raditi jer već imate bačen VAŠE LAPTOP Od šest PRIČA PROZOR.

Ovaj bučni preglednik kartica stvar bugova me u tolikoj mjeri da mjeseci sam pitao u svemiru u molitvi, "Može li netko molim napraviti proširenje preglednika koji vam govori / ubija god kartica je stvaranje buke?" Pa to izgleda kao moj zahtjev je odgovorio, konačno, u obliku Mute kartica Chrome proširenje.

Created by Jared Sohn , Mute Tab skenira web stranice za ugradnju dodatak HTML oznake koje su vjerojatno da bi zvuk poput <object>, <applet>, <audio> ili <video> i promjene ikona na kartici možda vrijeđa stranicu na Mute Tab glazbene note ikonu. Nakon toga možete isključiti aplikaciju desnim klikom miša na stranici i odabirom Mute, a bilo je utišava dok igra (sigurno) ili isključuje čep (nesigurno).

Isključivanje Kartica također vam omogućuje da izbušiti dolje u precizne pojedinosti o tome što bi mogao biti stvaranje kartice buka klikom na ikonu Isključi Tab u pregledniku bar, pokazujući ono što oznake mogu biti krivac na svakoj stranici. Nažalost, ne postoji način za isključivanje flash igra bez isključi igra u cijelosti (Žao nam je farmville navijača).

Iako je još uvijek nemoguće reći točno preglednik tabulatori čine buku (zbog dodataka kao što su Flash trčanje dijeli instance u krom), Mute Tab je plemeniti pokušaj rješavanja # firstworldproblem barem dajući vam djelomično zaobilazno rješenje za cijeli "bacanje laptop kroz prozor "stvar. Nema na čemu.

Via: Gizmodo


Nema komentara:

Objavi komentar