srijeda, 27. srpnja 2011.

IEEE donosi bijelog prostora internetu jedan korak bliže, skoro smo osjećali probadanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/ieee-brings-white-space-internet-one-step-closer-we-almost-felt/:
Čast na IEEE za žure ovaj novi " super WiFi standard kroz tako vrlo brzo zbog ruralnih zajednica s lošim pristup Internetu. Određeni "IEEE 802,22", obećava da bi brzine do 22Mbps na uređaje što se tiče 60 milja udaljen od najbliže odašiljača. Kako je to moguće? Pa, standardni pažljivo eksploatira swathes neiskorištenog bijelog prostora unutar prijenos bendova koji su izvorno pridržana (i ljubomorno čuvali ) za analogni TV. Te frekvencije se trenutno sadrži ništa drugo nego zviždati, a povremeno komunikacije iz mrtvih ljudi, ali jednog dana bi mogli i trebali biti ispunjen nadama, težnje i Facebook obnove zemlje folk koji su vrlo živ. Pročitajte znakove u PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje IEEE donosi bijeli prostor internet jedan korak bliže, skoro smo osjećali probadanje

IEEE donosi bijelog prostora internetu jedan korak bliže, skoro smo osjećali probadanje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 09:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar