srijeda, 27. srpnja 2011.

Keepin 'je pravi varanje: iPhone 4 ima ventilator u Kini (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/keepin-it-real-fake-the-iphone-4-has-a-fan-in-china-video/:
Keepin 'je pravi varanje: iPhone 4 ima ventilator u Kini
Uz natjecanje kao Samsung Galaxy S II pokazuje nam koliko tanki telefon može biti, iPhone 4 nije baš izgleda kao vitak kao što je jednom učinio. Kako je Apple voli gadget đavo bi trebao ostati vjeran u vrijeme kao što je to? Zašto, držeći svoju slušalicu uz nešto puno, puno deblji. Unesite "iPhone 4", koji zapravo nije telefon, već pokreće ventilator koji služi za vas cool, nije povezan. Kao što možete vidjeti, nakon prekida, gumb Početna stranica vas neće izbaci iz aplikacije, umjesto udaranje da valovodno klima pokretač u velikom brzinom, i dok nećete ga naći u Vašoj lokalnoj Apple Store, posrnuti preko jednog od te plastične cigle u Shenzhen i to samo će vas koštati 10 dolara ili tako da ga ponijeti kući. Mala cijena da bi se slušalice dobar osjećaj o sebi - do rujna , u svakom slučaju.

[Hvala, Chris]

Nastaviti čitanje keepin 'to pravi varanje: iPhone 4 ima ventilator u Kini (video)

Keepin 'je pravi varanje: iPhone 4 ima ventilator u Kini (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 20:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MIC gadget | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar