srijeda, 27. srpnja 2011.

Engadget dolazi na TV Boxee, Roku, Yahoo i DivX počinju danas

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/engadget-comes-to-your-tv-on-boxee-roku-yahoo-and-divx-startin/:
Okupljaju svi, a vi svibanj imati stečen koriste za pristup Engadget preko preglednika ili bilo kojem od naših mobilnih aplikacija , počevši od danas smo spremni doći kući na još jedan način: na TV-u. Pokretanje na Boxee, Roku, Yahoo Widgets i DivX je novi AOL HD paket koji uključuje kanal pun naših videa spreman za gledanje na velikim ekranima. Na taj način, kada želite ritanje leđa i uživati ​​u novom ruku na video, Engadget Show ili bilo koji od naših drugih sadržaja da je samo kao daleko kao daljinski upravljač, što je vjerojatno i vaš telefon, računalo ili tablet. Postoji mnogo više da dođu u budućnosti - mi ćemo shvatiti u app Zaslon Grabs podnošenje alat nekako - ali za sada smo sretni da imaju službeni izlaz na neke od najatraktivnijih široko dostupne spojen TV platforme vani . AOL HD app će se početi prikazivati ​​do danas, provjerite u galeriji za nekoliko screenshot od nas na svakom od platforme.

Galerija: Engadget na AOL-HD

Nastaviti čitanje Engadget dolazi na TV Boxee, Roku, Yahoo i DivX počinju danas

Engadget dolazi na TV Boxee, Roku, Yahoo i DivX počinju danas prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 10:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AOL HD | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar