srijeda, 27. srpnja 2011.

Fujitsu Toshiba najavljuje au IS12T, prvi svjetski Mango telefon (hands-on!)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/fujitsu-toshiba-announces-au-is12t-the-worlds-first-mango-phon/:
Pa, ne možemo reći da nisu vidjeli ovo dolazi . Fujitsu Toshiba mobilnih komunikacija - sada postoji zalogaj - samo predstavio IS12T: Japan prvi Windows 7 Telefon uređaj , a prema Microsoftovim prez Yasuyuki Higuchi, u svijetu prvi Mango slušalicu . Seksi i IPX5 vodootporna (!) 3,7-inčni WVGA škriljevca je powered by Qualcomm MSM8655 CPU neobjavljenih takta (što smo vidjeli radi na 1GHz u Nevjerojatan 2 i Thunderbolt ), a ide na prodaju u "rujnu ili izvan" na KDDI-a au mrežu. Roza Gizmo omot 13,2 megapiksela kamera sa autofokus i izdašan 32GB bljesak uskladištenje za stanovanje bez obzira na sadržaj koji bi sviđa toting okolo. Uobičajeni Bluetooth (2.1 + EDR) i WiFi (802.11b/g/n) osumnjičeni su na brodu. Kamate uvrijeđen? Pregledati galeriju naših Engadget Japanski braću hendikep su bacio naš način.

Update: Osim roza, ona navodno će također dolaze u žuto / zeleno boje, kao i crna. Mi smo kopali za više kao mi govoriti!

Fujitsu Toshiba najavljuje au IS12T, prvi svjetski Mango telefon (hands-on!) prvobitno pojavio na

Nema komentara:

Objavi komentar