srijeda, 27. srpnja 2011.

Boeing i BAE partnera staviti lasera na strojnice, učiniti svijet boljim mjestom za život

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/boeing-and-bae-partner-to-put-a-laser-on-a-machine-gun-make-the/:
Automatski, računalo ciljanje strojnica u redu u patiti, ali ponekad stavljajući 180 25mm puževa dolje raspon svake minute jednostavno nije dovoljno. Ponekad vam je potrebno malo više energije, a to je kada remen lasera na stvar. Boeing i BAE partneri se da se postojeće Mk 38 Mod 2 sustava Machine Gun, koji pruža 25mm M242 barelu, i to par s Boeing-a usmjerena energetski sustav . Rezultat lijepa stroj se zove Mk 38 Mod 2 taktičke laserski sustav, nudi mogućnost bacati i vruće metala, pa čak i toplije fotona protiv bilo ciljeve bi se usudio doći u dometu. Ova integracija je rekao da bi za ove nadogradnje turrets da se lako instalira i kontrolirani na našim ratnih brodova, plovila koja su, za sada, još uvijek zaglavi na vodi. Očigledno smo uvijek nekoliko godina daleko od motora wave motion i FTL bojni brod putovanja.

Nastaviti čitanje Boeing i BAE partnera staviti lasera na strojnice, učiniti svijet boljim mjestom za život

Boeing i BAE partnera staviti lasera na strojnice, učiniti svijet boljim mjestom za život prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 08:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar