srijeda, 27. srpnja 2011.

Uvodnik: Apple službeno u optički pogon, za bolje ili lošije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:
Ja to ne sviđa. Niti jedna jota. Ali iskreno, ne puno stvar - Apple službeno je učinjeno s optičkim pogonom, i nema dokaza više zapanjujuće jasan od sredine 2011 osvježiti svoje Mac mini. Prošle godine, da Bantam kutija stigao sa 699 $ cijena tag, PEP u svom koraku i osobnosti koje bi mogle šarm čak i tvrdokorna desktop vlasnika. Ove godine, 599 dolara model pokazao se na mom kućnom pragu obećavajuće isti, ali umjesto toga isporučen primjetan pad u stvarnoj funkcionalnosti. Punditi su tvrdili da biste mogli privezati USB SuperDrive za novi mini i spremite $ 20 u postupku u odnosu na prošlogodišnji rig, ali ne oslanjajući se na kabelom pribor ići ruku pod ruku s ljepotom i jednostavnošću? Ne, i ja sam svaki razlog da vjerujemo da je Apple će pristati.

Unatoč očitih - da potrošači će kupiti mini smanjiti obična teret operativnog savijen desktop postava - Apple je otišao i skakač koji je postao glavna osobina u oba Mac računala i slično. Za godina, koeficijenti uopće nisu standardni zbivati, predenje CD, DVD, HD-DVD ( ipak kratko ) i Blu-ray diskove, a da ne spominjem neke druge formate koji nisu učinili mnogo za zaslužuju spomenuti. U odnosu na većinu sve ostalo u tehnologiji svemiru, pokušao-i-pravi optički pogon je uspio objesiti oko i izvan onoga što je tvorac vjerojatno imao na umu, ali to je prilično očito da 2011 je ODD ono 1998 je disketni pogon . Barem u vidu jedne Steven P. radnih mjesta.

Nastaviti čitanje Uvodnik: Apple službeno u optički pogon, za bolje ili lošije

Uvodnik: Apple službeno u optički pogon, za bolje ili lošije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar