srijeda, 27. srpnja 2011.

Akamai vidi internet brzine uspona, Azije i dalje dominira širokopojasnog utrka u naoružanju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/akamai-sees-internet-speeds-climb-asia-still-dominates-broadban/:
Prosječna brzina broadbanda
Akamai godišnje države internet izvješće je naprćen sa svih vrsta zanimljiv, ako ne i strašno čudno, sitnice o oba široka i uskopojasna veze diljem svijeta. Velika vijest? Svjetski prosjek brzina veze je skočio 23-posto od prošle godine, na 2.1Mbps. Brzine u dobroj ol 'SAD-a je porasla za 15 posto u prosjeku 5.3Mbps, iako još uvijek čeznuti na 14. mjesto na popisu zemalja najbrže. Kao što se očekivalo, Azije i dalje dominiraju brzina utrke, s 61 gradova u Japanu samo što top 100 liste. Ako želite najbrže veze države imaju za ponuditi morat ćete glavu za San Jose ili Riverside u CA ili dom Wu (koji je Staten Island za one od vas nije u znaju), kojoj su svi vezani uz prosječno 7.8Mbps vezu. Provjerite PR nakon prekida i kliknite na više pokrivenost link za download neke karte.

Nastaviti čitanje Akamai vidi internet brzine uspona, Azije i dalje dominira širokopojasnog utrka u naoružanju

Akamai vidi internet brzine uspona, Azije i dalje dominira širokopojasnog utrka u naoružanju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 21:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar