srijeda, 27. srpnja 2011.

Xperia X10 dobiva Gingerbread ažuriranje, bezrazložnom slike kolačić nastati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/xperia-x10-gets-gingerbread-update-gratuitous-cookie-pictures-e/:
Xperia X10 dobiva Gingerbread ažuriranje, bezrazložnom slike kolačić nastati
Budući da ste bez konzervansa, Android ažuriranja imaju tendenciju da se prilično ustajala prilično brzo. Kao takav, Sony Ericsson Xperia X10 definitivno izgubila je svoj ​​najbolji okus, ali ovdje dolazi osvježavanja. Dugo je obećao 2.3.3 Gingerbread ažuriranje je sada dostupan, ali samo ako ste džep nosioca besplatni telefon. Da biste primijenili promjene - što također uključuje WiFi i USB tethering, poboljšanu Facebook integracije, a neki fancy novi dodaci - trebate USB kabel i tvrtke PC softver, što znači ovo je daleko od OTA. Kada će bez kabela ažuriranje dolaze zajedno? SE žali obavijestiti da se "ne mogu vam dati točan datum kada će ažuriranja će biti dostupne za vas." Što je još nekoliko tjedana ... ili mjeseci?

Xperia X10 dobiva Gingerbread ažuriranje, bezrazložnom slike kolačić uslijediti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 07:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink mobileburn , Android Središnja | izvor Sony Ericsson | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar