srijeda, 27. srpnja 2011.

Sprint je Assurant naprednu zaštitu Pack štiti od krađe i oštećenja, ne aliteracija

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/sprints-assurant-advanced-protection-pack-protects-against-thef/:
Što je cijena mirni, kada je u pitanju sigurnost vaših potpuno nova HTC EVO Pregled 4G ili Samsung Galaxy tab 10,1 ? Kako $ 13 mjesečno zvuk? Ta cijena će vas članstvo u Sprint ne-tako-isključiva Assurant naprednu zaštitu Pack klub. Uključeno u cijenu su uređaj lokator, zlonamjernih programa zaštite, udaljene prijavu u pomoć, te popravak ili zamjenu, treba kvalificiranog netbook, prijenosnik, ili tablet pate od mehaničkih ili električnih problema. Sprint će također pomoći ako slučajno štete njega (tj. a ne ono što se događa na slici gore), ili se to izgubljeno ili ukradeno - zadnja tri ne uključuju $ 100 deductible, međutim. Nitko nije rekao zaštite bio idući u biti jeftini.

Nastaviti čitanje Trk Assurant naprednu zaštitu Pack štiti od krađe i oštećenja, ne aliteracija

Sprint je Assurant naprednu zaštitu Pack štiti od krađe i oštećenja, ne aliteracija prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 09:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar