srijeda, 27. srpnja 2011.

Drift Inovacije predstavio kompaktni Drift HD, još uvijek se za svoj ekstremne budalaštine (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/drift-innovation-unveils-compact-drift-hd-still-up-for-your-ext/:
Fan snimanja ekstremnih smrti prkosi zaustave, ali pronaći svoj ​​trenutni kacigu cam jednostavno previše darn nezgrapan? Drift kreativno se zove drift HD može stati na račun, kao i tvrtke uspjeli strpati 170 stupnjeva vidnog polja objektiva okretati / LCD kombinirani sa HD170 , u 25 posto manjem pakiranju. Devet megapiksela 1080p strijelac također ima jato od redizajniranog gorja, zamjenjivi objektiv i podršku za 32 GB microSD kartice, omogućujući mu da chuggin 'gdje manjoj kamere bi inače nazivaju ga zatvara. Povezivanje junkies će također nesvijest na uključivanje mikro-HDMI i 2.5mm ulaz za mikrofon. Nismo bili baš udario sa HD170, ali ovaj $ 369 makeover moglo biti dovoljno da promijeni naše misli. Ako ste umire da saznate za sebe, Drift HD će biti dostupan 31 kolovoz, ali nam milost i držati tvoj oči na snijegu - mi ne bi željeli završiti kao što je ovaj tip .

Nastaviti čitanje Drift Inovacije predstavio kompaktni Drift HD, još uvijek se za svoj ​​ekstremne budalaštine (video)

Drift Inovacije predstavio kompaktni Drift HD, još uvijek se za svoj ​​ekstremne budalaštine (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Drift Inovacije (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar