srijeda, 27. srpnja 2011.

Ned CEO je izbrisan blog post kako bi se na kraju Oracle vs Google Patent spor?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/sun-ceos-deleted-blog-post-to-help-end-oracle-vs-google-patent/:
Jeste li ikada čuli za estopel? Pojam, nažalost, ne označava novi njemački elektronički servis bus, nego se sud naredio način govori tvrtke "ne backsies" na prethodno javno izjave. Također bi to moglo dokazati da se još jedan čavao u Oracle patenta spor lijes, treba Google najnoviji Wayback Stroj obrane držati. Zahvaljujući internetu nikada reći umrijeti politike, 2007 Post, nedavno je izbrisan od strane Oracle, od Sunca Microsystem je onda CEO Jonathan Schwartz je na površinu, u kojoj je s oduševljenjem prihvatila Android je Java baze. Javnih izjava pada u skladu s navedenim pravnoj doktrini, potencijalno kontradiktorne novog vlasnika Oracle tvrdi povrede patenta. Nažalost, za obje strane, sudac William Alsup ne čini da se previše ohladi ispod ovratnik kao što je on navodno je proklet svaki za "molba za mjesec" i chiding ih "biti više razuman." Konačnu odluku u ovom slučaju je još načine off , ali u međuvremenu možete glave do izvora za čitanje Schwartz je prokletstvo hvale za sebe.

Ned CEO je izbrisan blog post kako bi se na kraju Oracle vs Google Patent spor? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 23:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wayback stroja , Groklaw | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar