srijeda, 13. srpnja 2011.

Sony HD-PG5U USB 3.0 pogon stavlja obitelji prvi, najbolje radi s drugim Sonys

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-hd-pg5u-usb-3-0-drive-puts-family-first-works-best-with-ot/:
Uključite Sony novi 180g prijenosni disk u računalo, a vi ćete dobiti pristojan USB 3.0 za pohranu plus neki predinstalirani softver koji tvrdi da se ubrza prijenos preko USB 2.0. Neimpresioniran? Nas previše. Ali čekajte - kuka to dijete s nekim od drugih da Sony BRIC-a-Brac imate laganje okolo i to će otključati hrpa dodatne značajke. To može snimiti emitira ravno jednom BRAVIA televizorom , na primjer, tako da ih možete gledati kasnije na drugom uređaju. To će također HOOVER do snimke izravno iz novog Handycam (kao što DCR-SX21E DCR-SR21 ili), uklanjanje potrebe za računalom. I, kada ste završili, možete spojiti HD-PG5U na PS3 i gledati sve svoje videozapise AVCHD natrag preko filmski app - opet, bez korištenja računala potrebno. Sada, ako Sony je učinio nešto slično sa Memory Stick, mogli bismo imati odbio mržnje . Cijeli detalje u PR.

Nastaviti čitanje Sony HD-PG5U USB 3.0 pogon stavlja obitelji prvi, najbolje radi s drugim Sonys

Sony HD-PG5U USB 3.0 pogon stavlja obitelji prvi, najbolje radi s drugim Sonys prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 15:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Trusted Reviews | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar