srijeda, 13. srpnja 2011.

Analiziranje i izvješćivanje podataka Samo zvuči kao dosadna posao - Wondergraphs To spolova Gore

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/q0nxFb2pbvU/:

Uvijek zadovoljstvo naći da postoje inovativni startupima zgrada stvarno cool stvari u svoje dvorištu . Upoznajte Wondergraphs , bootstrapped tvrtka koja gradi web-temeljen softver koji omogućava ljudima da lijepe stvari s podacima. Odjednom, analiziranje korporativne - ili javno dostupnih - podataka i kreiranje grafova za potrebe izvješćivanja postaje mnogo uzbudljivije nego što to zvuči.

Wondergraphs alat omogućuje vam da lako i brzo učitavanje podataka koje želite temeljiti svoju izvješća o i ustalasati sjajne ljestvice u Flash ( Video demo ). Alat omogućuje agregat, grupa i filtrirati sve podatke koje ćete baciti na to, koristeći povuci-i-ispusti, a omogućuje stvaranje jasne karte na letu.

Možete jednostavno uvesti podatke iz Microsoft Excela putem copy / paste, preko CSV datoteka ili izravno iz online usluge kao što su Google Spreadsheets i Činjenični . Da odgovaraju potrebama developera, Wondergraphs i linkovi na baze podataka kao što su MySQL, Oracle, Microsoft SQLServer i MS Access, i nudi API na zahtjev za dizanje.

Bilo izvješća koja su stvorena kroz Wondergraphs možete pogledati online, ili možete jednostavno izvesti u Microsoft PowerPoint. Tim je također gradi impresivan ipad app za dodavanje izlaz line-up.

Jedan upozorenje: za stvaranje izvješća i analizu podataka, mora imati instaliran Flash Player 10, ali Flash nije potrebna za gledanje izvješća.

Cijena varira od slobodnog do 25 dolara mjesečno ili 100 dolara mjesečno za korisnike s puno podataka za obradu (i oni imaju neke trenutnim klijentima u toj kategoriji)

Wondergraphs ima urede u Leuvenu, Belgija i Sunnyvale, Kalifornija.

Tvrtka razvija svoj software za nekoliko godina, i nije podigao dime u vanjskom financiranju još. Wondergraphs co-osnivač i CEO Dirk Stevens mi govori da trenutno u potrazi za "pravo vrsta rano-fazi investitor" na korak i potaknuti daljnji rast.

Imam osjećaj investitora - osobito nekoliko sjeme fazi investitori imamo ovdje u Belgiji - uskoro će biti sami udaranje što ne saznate o ovom konkretnom početak prije nego što ovaj post.


Nema komentara:

Objavi komentar