srijeda, 13. srpnja 2011.

Philly radovi ponuditi pretplatnika diskontirana Android tablets koje čine strašna Birdcage obloge (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/philly-papers-to-offer-subscribers-discounted-android-tablets-th/:
Kao što je Internet je pretekla novine kao izvor informacija, uvjerljiv čitateljima shell out tijesto za online vijesti dokazano uzbrdo boj . Sada dva rada pokušavaju novi pristup: zavesti kupce diskontirana Android tablets i pre-naprćen sadržaja aplikacije. Philadelphia Media Network, koja posjeduje Philadelphia Inquirer i Philadelphia Daily News, planira pilot program za sredinu kolovoza, koji će ponuditi oko 2.000 tablets, ako je uspješan, to bi mogao proširiti na više čitatelja. Kombinaciji cijena hardvera i jedan-na dvije godine, dnevno pretplata bi trebala biti oko pola maloprodaji. Do sada smo nekoliko pojedinosti o tome što ćete dobiti za svoj novac, ali očekuju WiFi tablet od velikih proizvođača, s 3G i / ili 4G je moguće u budućnosti. Ako ste vi iz grada bratske ljubavi i želite više detalja o ovoj ranoj fazi plana, vidjeti video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Philly radova ponuditi pretplatnika diskontirana Android tablets koje čine strašna Birdcage obloge (video)

Philly radovi ponuditi pretplatnika diskontirana Android tablets koje čine strašna Birdcage obloge (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 00:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Liliputing | izvor AdWeek | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar