srijeda, 13. srpnja 2011.

Adobe i Sony stvoriti natječaj staviti zrak aplikacija na Android tablets

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/adobe-and-sony-create-contest-to-put-air-apps-on-android-tablets/:
Sony S2 i zraka
Normalno, mi ne pokrivaju natjecanjima, ali ovaj izazov Air App iz Sony i Adobe ne zaslužuju neke posebne pozornosti. Zašto? Pa, za jednu, klima nije baš sasvim poput skinut Flash odluka nadao - posebno u mobilnom prostoru. I dvije, da se novi S2 tablet je idući u potreba neki apps koji su dizajnirani da iskoriste svoje dvostrukog ekrana. 200.000 $ u gotovini nagrade dodijelit će se za programere koji ščepati najbolje kreacije posebno za predstojeće Sony Honeycomb uređajima, koristeći Adobe Flash-plus-preglednik okoliš. Izazovi su dokazali uspješni u prošlosti potaknuti interes za platforme s android u New Yorku ogromne baze podataka informacija. Ako je natjecanje uspješno moglo pretvoriti da se malo preklop Sony od roman dizajn u jedinstven i neodoljiv proizvoda. Ako stvarno trebate znati više, puno PR je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Adobe i tvrtke Sony stvoriti natječaj staviti zrak aplikacija na Android tablets

Adobe i Sony stvoriti natječaj staviti zrak aplikacija na Android tablets prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar