srijeda, 13. srpnja 2011.

RIM ima za cilj pokrenuti sedam smartphonea s BlackBerry OS 7 u "idućih mjeseci"

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/rim-aims-to-launch-seven-smartphones-with-blackberry-os-7-in-th/:
To svibanj izgledaju kao da gubi tijeku smartphone rat, ali Research In Motion je barem priprema za sljedeću borbu s pojačanjima. Co-CEO Jim Balsillie i Mike Lazaridis objavljeni na ovotjednom godišnjem sastanku dioničara koji su sedam novih OS 7-pogon BlackBerry smartphone postavljen da bude pokrenuta u bliskoj budućnosti. Kao tvrtka bori da ispuni svoje financijske ciljeve zbog kašnjenja, to je uvjeren da je ispuštanje veliki broj pametnih telefona će se za bijedan Q1 i dobiti RIM natrag na stazu do kraja godine. Čini se da je gorak za razliku od ranije glasine sugeriraju tvrtka otpisan druge projekte kako bi napravili mjesta za svoje QNX "superphone."

Nema riječi je dobio bilo izvršne kao i na koji telefon možemo očekivati, niti točan datum kada je ove uređaje će postati dostupna. Također nisu čuli, ako Bold Touch serija je uključena kao dio tog računati od svog lansiranja izgleda da je gurnula natrag. Lazaridis spominje kašnjenja su rezultat njegova tvrtka pokušava zadovoljiti (čitaj: ne smije prelaziti) očekivanja potrošača, i da će RIM "izaći naprijed" u smartphone utrci. Sada kada je izvanredne povjerenja, osim ako execs imao srce za srce anonimno pismo-pisac , međutim, to je teško progutati tabletu.

[Slika ljubaznošću CrackBerry ]

RIM ima za cilj pokrenuti sedam smartphonea s BlackBerry OS 7 u "idućih mjeseci" prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 14:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Guardian UK | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar