srijeda, 13. srpnja 2011.

Sony 3D iskustvo donosi besplatno na zahtjev filmskih najava, sportski isječke Bravia TV

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-3d-experience-brings-free-on-demand-movie-trailers-sports/:

HDTV proizvođači su koristili različite taktike kako bi privukli kupce 3D segmentu, vezanje bez naočala , diskontiranje Blu-ray playera , a gotovo eliminira neugledan prednje ploče , ali sa sadržajem izbor još uvijek nevjerojatno ograničen, tu je bilo malo poticaja za potrošače za izvući dodatnih novac za 3D set. Sony je nova 3D iskustvo postavlja se proširiti te sadržaj ponude, streaming na zahtjev sportskim naglašava i odaberite filmskih najava za BRAVIA LCD televizore, i na kraju Blu-ray playera i kućnog kina. Iskustvo pokreće sa samo 30 isječke u SAD-u, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji danas, ali će s vremenom rasti tako da uključuju film, glazba, sport, i dokumentarni film naslova. Nema riječi o tome da li ili ne možemo očekivati ​​puni dugometražnih filmova (ili bilo što drugo što svibanj zapravo biti zainteresirani za promatranje) u budućnosti, ali s predanost Samsung pokrenuti plaćenom sadržaju kasnije ove godine, mi zamisliti Sony neće slijediti previše daleko iza.

Sony 3D iskustvo donosi besplatno na zahtjev filmskih najava, sportske snimke na BRAVIA televizorima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 11:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket Lint | izvor Sony Europe | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar