srijeda, 13. srpnja 2011.

Nioncom je Pico projektor opremljenu mini-tablet dobiva demoed na video

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/nioncoms-pico-projector-equipped-mini-tablet-gets-demoed-on-vid/:
Niocom mini-tablet
Dakle, Nioncom još uvijek nije dobila svoje MemoryKick Vizija iz vrata još (tvrtka je gurnula raspoloživost u drugoj polovici 2011), ali Pico projektor opremljena "mini-tablet" je još uvijek živ ... čak i ako to nije tako dobro. Ljudi na Picopros dobio svoje ruke na prototipu jedinicu iz tvrtke, iako, što nije točno manhandled Vision. Umjesto toga, oni prevariti s oko referentni dizajn koji nosio manji ekran (3,5 inča naspram 4,3) i 4GB bljesak uskladištenje umjesto 500GB hard disk - inače dvije su identične s hardvera perspektive. Dakle, dok je to sigurno korak u pravom smjeru od žbuke, da ćete nam oprostiti jer nije preostalo TAD skeptični o njegovoj navodno, upcoming puštanje. Check out pobio videa nakon pauze, i kliknite na izvor link za potpuni prikazivanja.

Nastaviti čitanje Nioncom je Pico projektor opremljenu mini-tablet dobiva demoed na video

Nioncom je Pico projektor opremljenu mini-tablet dobiva demoed na video prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 10:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PIcopros | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar