srijeda, 13. srpnja 2011.

Sony S2 tablet dolazi na AT & T, cijena i dostupnost ostaje misterij

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sonys-s2-tablet-coming-to-atandt-price-and-availability-remain-a/:
To je bio nekoliko mjeseci od Sony je napravio svoj ​​(kasni) ulaz u tablet tržištu, a od tada to nije dijeljenje pojedinosti toliko ih je zadirkivanje u kapriciozan, zbunjujući oglase . Konačno, odijelo je spreman da se specifičnosti. Sjedimo na okruglom stolu sa Sony rukovoditelji, i samo je saznao da njegov preklopni S2 tablet je na čelu da AT & T-a "4G" (čitaj: HSPA +) mreže, potvrđujući ono što smo već sumnja nakon peeping tužibaba FCC izvješće . Sony je brzo da nas podsjeti da "S2" je samo kodno ime, pa nemojte biti iznenađeni ako se površine potpuno različite nadimkom. Inače, tvrtka nije se previše brbljiv: Mi još uvijek ne znamo kako i kada AT & T će početi s prodajom se niti koliko će koštati na ugovor. Također još uvijek MIA: pojedinosti o tome kada, gdje i za koliko ćete biti u mogućnosti da NAB preklopljenim magazin-nadahnut S1. Check out priopćenje za tisak u nastavku.

Nastaviti čitanje Sony S2 tablet dolazi na AT & T, cijena i dostupnost ostaje misterij

Sony S2 tablet dolazi na AT & T, cijena i dostupnost ostati tajna prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 09:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar