srijeda, 13. srpnja 2011.

Nosive laboratorija kaput TV paketi tisuća LED, glave za Burning Man (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:

Naravno, vidjeli smo ipad kape i prošireni stvarnost tetovaže , ali 60-inčni zaslon pogodan za sate nositi ispod vruće pustinji Nevada sunca? Pa to je samo luda razgovarati. Vjerovali ili ne, jedan Dave Forbes izgrađen upravo to: 12V baterije powered, 160 x 120-piksela koji može prikazati standardne NTSC analogni video u džep iPod. Rezultat nije ništa kratko je nevjerojatno, ali kada ste izgradnju nosive laboratoriju kaput na temelju TV sa tisućama diode i par pločica, značajke kao što su prozračnosti i vode wicking imaju tendenciju da se previdjeti. Forbes proveo šest mjeseci stvaranju ovog krajnji gadget, koji je vjerojatno da bi vrlo šarene uprskati kad ga pokazuje sljedeći mjesec na Burning Man . No, s multi-mjesec dana predanost i 20.000 $ cijena oznaku, ne možemo pomoći, ali pitam se što to 'brainiac' mogao doći do bilo je preusmjeravanje tih sredstava prema super-gladak tech projekt za mase, umjesto.

Nastaviti čitanje nosive laboratorija kaput TV paketi tisuća LED, glave za Burning Man (video)

Nosive laboratorija kaput TV paketi tisuća LED, glave za Burning Man (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 15:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Katoda kutak | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar