ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

ASUS mete za Božić Padfone lansiranje, nagovještava Ice Cream Sandwich (video Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/asus-targets-christmas-ice-cream-sandwich-for-padfone-launch-v/:
Mi pravedan je dobio provesti neko kvalitetno vrijeme sa ASUS 'nedavno otkriven Padfone i možete vidjeti smartphone koji dubl kao tablet na video nakon pauze. To je još uvijek samo mockup za sada, ali ASUS je velike planove za to - da planira spajati oko Božića razdoblja i vrlo najnoviju verziju android u to vrijeme. ASUS 'Benson Lin je oprezni da ne javno priznati tvrtka namjerava brod s Sladoled Sendvič , ali on je naglasiti da ne možete pokrenuti smartphone s Honeycomb kao OS. Mi smo bili ohrabreni da izvući vlastite zaključke.

Smartphone je zapravo jedini pametan aspekt ovog hardvera par - škriljac dio djeluje kao zaslon, set zvučnika, proširena baterija, i I / O Extender, ali to ne rade samo po sebi. ASUS nam također govori da će biti druge funkcionalnosti omogućen tablet panel, ali to se čuva u tajnosti, za sada. Kompatibilnost između prikaza dock i naknadne telefon generacije se razmatra, ali nije mogla biti potvrđena, kao i za korisničko sučelje, ASUS kaže da će biti gotovo isti kao i njegov drugi-gen Android tablets. Čuli ste da je pravo, druga generacija ASUS Android tablets - uspjeti transformatora i Slider - bit će dolazak oko isto vrijeme kao i Padfone.

Nastaviti čitanje ASUS mete za Božić Padfone lansiranje, nagovještava Ice Cream Sandwich (video Hands-on)

ASUS mete za Božić Padfone lansiranje, nagovještava Ice Cream Sandwich (video Hands-on), prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 06:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar