ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

HP Veer dobiva uzidan, rastavljene nakon provjere 'donatora organa "okvir

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:
Postoji izreka "okrugli webOS svijetu ... nešto za učinak ", to je nemoguće cigle webOS uređaja." Ispada, da je jedva slučaj ovih dana - moderan Touch dijeliti tehnologiju koja je tucked u zadnjem krugu HP uređaja je silan hirovit, a jedan Rob Whitby nekako je uspio okrenuti Veer 4G u minijaturna paperweight. Umjesto da ga koristite kao projektil s uma da njegov sigurnosni polog nestati, on je jedini preostali inteligentni stvar za učiniti: rascjep ga otvoriti, a koji uživaju u odbijaju ga epiduralnu. Nema video vjerojatno crijevo-iskrivljenje postupak, ali ima nevjerojatno detaljan prikaz teardown povezane u nastavku. Eye candy je samo jedan klik daleko, i da, donacija za zamjenu se bude prihvaćen. Pogreb datum, međutim, ostaje neodređena.

HP Veer dobiva uzidan, rastavljene nakon provjere 'donatora organa "okvir prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 14:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral Forum | izvor WebOS Unutarnji | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar