ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

NVIDIA novi žičani 3D Vision naočale dati neke slobode za nižu cijenu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-new-wired-3d-vision-glasses-give-up-some-freedom-for-a-lo/:
NVIDIA je guranje svojih 3D Vision platforma za par godina i na ovogodišnjem Computexu je u potrazi za skidanje u više korisnika računala s novim žičanim LCD aktivni zatvarača naočale. Izvorni bežične naočale se oslanjaju na isti IR sinkronizacije tech i baterije vidjeti u naočale za mnoge HDTV, ali te dobiti moć i podataka putem 10-noga USB kabel. Dok se to ne bi mogli raditi za dnevni boravak gledanja, jedan korisnik aplikacija kao što su računalne igre ili gledate Blu-ray 3D na laptop ne pate za kabel ograničenje. Osim navedenog ponekad izbirljiv IR sinkronizacije te su također jeftiniji, s 99 dolara MSRP kad idu na prodaju u "koncem lipnja" u usporedbi s 149 dolara za bežične verzije. Tvrtka se nada kombinacija nižim cijenama i sposobnost da se osigurati da računalo bude izvediv izbor za igrače koji već mogu imati kompatibilan LCD i GPU, ili igranju kafića koji žele pokrenuti nekoliko Starcraft II turnira u 3D - - provjeriti ostale detalje u press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje NVIDIA novu žičanu 3D Vision naočale dati neke slobode za nižu cijenu

NVIDIA novi žičani 3D Vision naočale dati neke slobode za nižu cijenu prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 29. svibanj 2011 20:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NVIDIA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar