ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

T-Mobile G2x dobiva 50 dolara cijena bump, još uvijek nema zaliha u očima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/t-mobile-g2x-gets-a-50-price-bump-still-no-stock-in-sight/:
To izgleda kao G2x saga nije gotova još dosta, nakon prve nestaju iz policama trgovina s obzirom na kvalitetu zabrinutost "velike potražnje", rekao je dual-core Android smartphone je uzimajući blagi cijena pješačiti iz T-Mobile. Od 27. svibnja, slušalice out-of-stock Froyo odlučio da je vrijedan dodatni Grant (prilično drzak kolega, zar ne?), Biranje uz novu cijenu od $ 249 nakon rabat. Unutarnje screenshot opisuje cijena hop kao reakcija na popis ograničenja. Trebalo učinci ponude i potražnje na stranu, ova cijena prilagodba osjeća malo klimav usred izvješća o propale WiFi handoffs, pregrijavanja, svjetlo propuštanja i dignite pitanja. S bilo sreće, G2x će se vratiti na policama trgovina sportske bezbrižno ažurirati Gingerbread, ali ako ne računaju na njega, još uvijek možete uloviti jednog na Amazonu u iznosu od 99 dolara. Oh, i gledati: dosta u zalihi, previše!

T-Mobile G2x dobiva 50 dolara cijena bump, još uvijek nema zaliha u očima prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 01:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TmoNews | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar