ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

ViewPad 7x ima za cilj postati prvi u svijetu 7-inčni Honeycomb tablet, dodaje HSPA + za dobru mjeru

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/viewpad-7x-aims-to-become-worlds-first-7-inch-honeycomb-tablet/:
Pogodite koji je pobijedivši sneakily paket za naslov imaju svijeta prvi 7-inčni Honeycomb tablet ... zašto, to je nitko drugi nego ViewSonic! ViewPad 7x (1024 x 600 rezolucija) uspio istjecati ranije ovog mjeseca, ali sada je u potpunosti službeni s Google Android OS 3.0.1, HSPA + povezivost, i par kamera, jedan na prednjoj i jedan na leđima. Tegra dva dual-core procesor plus HDMI izlaz također su uključeni unutar perolaka 380g paket. Ironično, ViewSonic je zanemario osigurati puštanje datum za ovaj "prvi na svijetu" tablet, ali mi ćemo biti udaranje svoj štand na Computexu ovdje za neke više-ruku na vrijeme i da se prikupiti da i svaki drugi detalj o istaknutim ViewPad 7x.

Nastaviti čitanje ViewPad 7x ima za cilj postati prvi u svijetu 7-inčni Honeycomb tablet, dodaje HSPA + za dobru mjeru

ViewPad 7x ima za cilj postati prvi u svijetu 7-inčni Honeycomb tablet, dodaje HSPA + za dobru mjeru prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 02:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar