ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Droid X dobiva pravi Gingerbread ažuriranje, procurio graditi lebdi vanjska strana za nestrpljiv

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/droid-x-gets-genuine-gingerbread-update-leaked-build-floats-out/:
Još uvijek gnjavi s tim neslužbenim 2,3 update za svoje monstruozne relativno Droid X ? Dobra vijest, željan dabar, pravo na napomena , u dobroj vjeri Gingerbread ažuriranje je kotrljanje vanjska strana za odabir Droid X vlasnici ovog vikenda, a ako ste dovoljno sretan da biti uključeni u početni potopiti test, možete uzeti stvari u svoje ruke posjetom izvoru linkove ispod. Po običaju, mi bi oprez protiv priručnik instalirati za one koji nisu upoznati s procesom, osobito od mase treba ga primiti kao tjedan dana na krivotvori. Naravno, promjene su suptilni v2.3.3 (barem u odnosu na promjene koje se vide u skok iz Eclair do Froyo), ali hej - ažuriranje je ažurirati.

Droid X dobiva pravi Gingerbread ažuriranje, procurio graditi lebdi se za nestrpljivi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 13:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid-Life (1) , (2) , Android Središnja | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar