ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

ARM se nada da će ojačati stisak na prijenosnim računalima, uzeti 50 posto tržišta do 2015

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/arm-hopes-to-strengthen-grip-on-mobile-pcs-take-50-per-cent-of/:
Već smo čuli glasine da čip dizajner ARM je bio težak da biste dobili svoj ​​robu u Macbook Air. Iako ne možemo dodati ništa na tu određenu priču, mi imamo još jedan dokaz da je ARM nadilazi smartphone i tablets kako bi ciljane veće faktora forme. Tvrtka predsjednika, Tudor Brown, je upravo pojavio na Computexu izjaviti da ARM želi osvojiti "prijenosno računalo na tržištu", gdje je tvrtka trenutno ima samo 10 posto udjela. On je težio za 15 posto do kraja ove godine, a Intel-koji razdražuje 50 posto do 2015. "Mobile PC" je prilično dvosmislen kategoriju, ali mislim da je sigurno pretpostaviti je fokus na niskim i srednjim snage netbookova i ultraportables. Takvi uređaji potencijalno mogao pobjeći ARM-a predstojeći multi-core chips - kao možda quad-core zvijer iznutra NVIDIA um-puhanje Kal-El procesor, ili više udaljenih Cortex-A15 . Teško je zamisliti da te tablet-centric čips ikada natječući se s Intelovim vrh izvođača, ali četiri godine je silan dugo vremena u ovom poslu.

ARM se nada da će ojačati stisak na prijenosnim računalima, uzeti 50 posto tržišta do 2015 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 08:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PCWorld | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar