ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

NVIDIA osvježava notebook grafike GeForce GTX 560M, privlači ASUS, MSI, Toshiba i Alienware

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-refreshes-mobile-graphics-with-geforce-gtx-560m-attr/:
Ako ste uživali NVIDIA je u redu tradiciju samo bumping duž GPU vrijeme i opet i stavljanje nove značke, vi ćete kao GeForce GTX 560M - to je mnogo kao i prošle godine GTX 460 , ali s više prasak za upasti nego ikad . ASUS, MSI, Alienware, Toshiba i Pametan svi su se obvezale na novi prijenosna računala ležaj grafičkog procesora u svjetlu potentne performanse NVIDIA tvrdi da će donijeti: Naime, one iste 192 CUDA jezgre (sada radi na 1550MHz), a do 3GB GDDR5 memorije (sada radi na 1250MHz, sa 192-bitni bus) treba omogućiti najnovije igre za trčanje na glumiti framerates na 1080p zaslon s maksimalnim detaljima - spasiti antialiasing. Naravno, to pretpostavlja ste također je dobio posljednjih quad-core Sandy Bridge procesor i gobs na gobs RAM-a, ali također kaže da NVIDIA s ugrađenim Optimus Odabir grafike, one iste moćan laptop bi trebao biti u mogućnosti upravljati pet sati trajanja baterije dok je besposlica.

Ako ste obličje za neki jeftin diskretne grafike, međutim, NVIDIA je također dobio osvježavanja tamo, kao novi GeForce GT 520MX kvrga sve sat brzinama od GT 520M. Kada možete očekivati ​​mobilnom GPU kucati GTX 485M od svojih silicij prijestolju , iako? Drago mi vas je pitao: grafikon prikazuje "Next-gen GTX" dolazi krajem ove godine. U međuvremenu, pogledajte što kaže NVIDIA GTX 560M je sposoban u galeriji ispod i video nakon pauze.

Nastaviti čitanje NVIDIA osvježava notebook grafike GeForce GTX 560M, privlači ASUS, MSI, Toshiba i Alienware

NVIDIA osvježava notebook grafike GeForce GTX 560M, privlači ASUS, MSI, Toshiba i Alienware prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 29. svibanj 2011 20:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar