ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Antares ATG-6 donosi Auto-Tune na gitaru, ne retroaktivno može spasiti Lil 'Wayne's SNL solo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:
Antares nije prva tvrtka za pružanje individualne kontrole u svakoj žica na gitari (hello, Roland!), ali je novo odijelo ATG-6 tehnologije uzima stvari jedan korak bliže da se prihvatljiva od strane mainstream. Umjesto prisiljavanja korisnici procesa odvojena niz signala putem vanjskog uređaja, ovaj ovdje izlaganje nastoji ugurati sve unutar tijela. U demo samo prošlosti pauze, Seymour Duncan HEX kurva se koriste, a dok je spojen preko MIDI kabel, to zasigurno nije MIDI gitara - koja strogo se koristi za kontrolu. Također je vrijedno istaknuti ključni citat iz Antares product manager Max Mobley - on je koristeći 99 dolara gitare ", s oko 40.000 dolara vrijedan tehnologije unutar nje", daje nam dojam da je ovo nigdje u blizini masovne komercijalizacije.

Umjesto da koristite auto-podesiti da potpuno uništi istinitost glazbe (i proizvesti jednu od najatraktivnijih smiješan Bud Light reklama do danas), te osi nadaju se da će osigurati legitiman gitarista s dodatkom funkcionalnosti, stvari kao što su besprijekorna intonacija i ojačala tonski fleksibilnost. Sustav je navodno sposoban za neprestano praćenje pitch svakog pojedinca niz kako bi se osiguralo da svaki riff i lizati je u skladu, ali to je dovoljno pametan da back off kada želite da ručno manipulirati stvari. Mi smo rekli da se objesiti uske za više detalja, ali za sada, mi bismo pozvati vas da imate pogled na trenutni napredak tvrtke (i brutalan flashback iz 2008) u nastavku.

Nastaviti čitanje Antares ATG-6 donosi auto-tune za gitaru, retroaktivno ne mogu spasiti Lil 'Wayne's SNL solo

Antares ATG-6 donosi auto-tune za gitaru, retroaktivno ne mogu spasiti Lil 'Wayne's SNL solo prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napravite digitalne glazbe | izvor Harmony Središnja (YouTube) , Antares | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar