ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

CUPP PunkThis Hands-on (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/cupp-punkthis-hands-on-video/:
To nije prvi put da smo se izvoditi u CUPP računarstvo je jedinstvenu sposobnost da se uklapale u x86 i ARM platformi u jednom uređaju - barem u obliku prototipa - i samo prije početka Computex 2011 ovdje u Taipei smo dobili priliku iskustvo tvrtke najnoviji iteracija zove PunkThis. Proizvod je značilo zamijeniti računala 2,5-inčni SATA hard disk s odbora koji sadrži kompletan ARM -based sustav zajedno s mini-PCIe utičnica - potonji sposoban smještaja fizički manji SATA SSD za obradu nedostaje za pohranu x86 domaćin. PunkThis je izgrađeno oko Texas Instruments DM3730 ARM procesora sa 512 MB RAM-a i uključuje WiFi radio, kao i priključci i kabeli sučelja ploča s postojeće video, audio i USB objekata na računalu (bez lemljenja potrebno).

Netbook smo dobili da igraju s bilo Android 2.3 ( Gingerbread ), ali je nedostajalo WiFi podršku. On ran savršeno uz Windows 7 koji je powered by postojeće Atom procesor. Prebacivanje OS-es je samo hotkey daleko, a trajanje baterije je navodno udvostručen kada je glavni x86 CPU je zatvorena i samo kćer odbora je u funkciji. PunkThis također nudi dva utora za microSD kartice - jedan za sustav za pohranu koristi ARM-based OS (Android u ovom slučaju), drugi za masovnu pohranu vidljive na oba okruženja (zajednički prostor). Cijene bi trebala ostati ispod 200 dolara, a očekuje se raspoloživost u 8 tjedana. To je prilično hardcore, ali s imenom poput PunkThis bi vas očekivati ​​nešto manje? Blagdan oči na našoj galeriji, a zavirite nakon pauze za naše ruke na video-uz obveznu PR.

Nastaviti čitanje CUPP PunkThis hands-on (video)

CUPP PunkThis Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar