ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Mystery HTC Windows Phone sportska 12 megapiksela dobrote, RAW podrška

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/mystery-htc-windows-phone-sports-12-megapixel-goodness-raw-supp/:
Telefon kamere još uvijek ima načina da ide uhvatiti do Awesome sposobnosti vaših standardnih DSLR, ali slušalicu zarobljeni u slici gore sigurno bi bili na čelu u pravom smjeru. Međunarodni telefonski pregled superstar Eldar Murtazin popucali nekoliko snimke kao-a još neimenovanog HTC uređaja sa sustavom Windows Phone. To je sportski izgled vrlo sličan HTC trofej , iako je ovaj dragulj je sposoban za hvatanje slike u rezoluciji od 12 megapiksela - u usporedbi s Nokia N8 . Možemo reći iz Eldar's tweets i slike, međutim, da je otišao korak dalje dodavanjem podrške za slike u RAW formatu. Mi još uvijek čekamo da biste dobili više informacija o ovom uređaju, ali za sada vas pozivamo da uživate slike iznad i ispod.

Nastaviti čitanje Mystery HTC Windows Phone sportska 12 megapiksela dobrote, RAW podrška

Mystery HTC Windows Phone sportska 12 megapiksela dobrote, RAW podrška prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30 svibanj 2011 07:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Twitter (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar