ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

NFC-omogućen Angry Ptice Magic dobiva demoed, usuđuje da pronađete drugu C7 vlasnika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/nfc-enabled-angry-birds-magic-gets-demoed-dares-you-to-find-ano/:

Ok, pa možda to nije tako teško naći drugu Zemljana s C7 , ali budimo iskreni - pronalaženje nekoga s Nexus S je potpuno vjerojatno. Za sada, međutim, čini se kao da Angry Ptice Magic će biti rezerviran za navedene Nokia slušalice, i dok smo već čuli od svojih NFC-omogućen trikove, gledajući ga na djelu je još jedna stvar u cijelosti. Naše druženje tamo kod Netbook Vijesti uspjeli uloviti brzo demonstracija na konferenciji meego, i činilo da rade onako kako reklamiraju: dodirnite dva telefona zajedno, i pet novih razina su stekli. Učinite to s drugim C7, a vi ćete rezultat još hrpa nikad-prije-vidio kušnjama i nevoljama. Imati pogledati za sebe gore, neće ti?

NFC-omogućen Angry Ptice Magic dobiva demoed, usuđuje da pronađete drugu C7 vlasnik prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 08:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netbook Vijesti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar