petak, 13. svibnja 2011.

Novi iMac vas oslobađa od tiranije (i praktičnost) na servis svoj hard diskove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/new-imac-frees-you-from-the-tyranny-and-convenience-of-servici/:
iMac 2011
Najam Apple kontroliraju većinu aspekata tvoj izbrojiv iskustvo je samo činjenica života za Mac vjernika, ali je tvrtka svibanj imati otišao predaleko za neke s najnovijim iMac osvježiti . Želite li swap da hard disk za jedan veći ili zamijenite disk mrtav? Youve 'je dobio bez mogućnosti nego ići ravno na Apple zahvaljujući novim vlasničkim kabel i posebni firmware. Standardne 4-pinski konektor SATA je zamijenjen sa 7-pin konfiguraciju koja čuva vas od spaja samo bilo koji stari hard disk, i bez ono čarobno firmware iMac neće ni dignuti. Zapamtite, ovo je tvrtka koja misli zamjene baterije je najbolje lijevo za stručnjake , koristi prilagođeni BIOS vas može očuvati od trčanje OS X na ne-Apple hardvera, i prisiljeni tvrtka staviti kočnice na SSD nadogradnja za MacBook Air . Stvarno, mi smo nekako iznenađeni iMac ne možete šok kada pokušate zagledati ga otvorili.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Novi iMac vas oslobađa od tiranije (i praktičnost) na servis svoj ​​hard diskove prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 15:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor Ostali World Computing blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar