petak, 13. svibnja 2011.

Engadget Show vraća petak, 27 svibnja - osvojiti ulaznicu za snimanja!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/the-engadget-show-returns-friday-may-27th-win-a-ticket-to-th/:
Nakon mjesec dana duge sna, Engadget Show se vratio! Mi smo snimanja u dva tjedna, u petak 27 svibnja u 18:00! Editor-in-načelnik Tim Stevens će se pridružiti posebni gosti Justin McElroy i Chris Grant iz naše sestre objave Joystiq , koji će biti uzimajući nas pumped up za E3. Također ćemo se govoriti neto neutralnost, uzimajući pogled na gužve-surfanje QWOP medvjeda, i uzimajući neki kazaljka-na vrijeme s Babycastle je indie video igre ormarića. Oh i tu će biti poseban glazbeni nastup Narwhals of Sound , plus pokloni i druga iznenađenja! Iskreno, to može biti previše zabavno za jednu predstavu.

Engadget Show je sponzoriran od strane Sprint i održat će se u našim novim, više intiman New Yorku studio, tako da ako želite da biste dobili u, morat ćete osvojiti ulaznicu unaprijed. Ali ne brinite, ako ne možete doći osobno morat ćemo se ubrzo nakon preuzimanje omotavati trakom.

Sprint nudi i jamči ulaznice za snimanje Engadget Show prvih 50 sudionika koji tekst "Engadget" za 467.467 ili unesite online! Standard tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite za službena pravila i vidjeti kako ući na internetu.

Ako živite izvan tri države području (NY, NJ, CT), možete unijeti online za priliku osvojiti putovanje za dvije osobe u New Yorku da prisustvuju Engadget Show. Standard tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite ovdje za ulaz.

Ovdje je sve detalje ako osvojite ulaznicu:
  • Događaj je svim dobnim skupinama
  • Mi ćemo otvoriti vrata i započeti s sjedenje u 17:15 na 27. svibanj, a snimanje počinje u 18:00. Mi ćemo biti zatvaranje vrata u 17:50.
  • Molimo ponesite osobnu iskaznicu s vama tražiti kartu
  • Show dužina je oko sat vremena
Ako ste član medija koji želi sudjelovati, kontaktirajte nas na: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, a mi ćemo pokušati ugostiti Vas. Sve ostale ne-medija na pitanja mogu se poslati na: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se na Show direktno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Show direktno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje Show feed Engadget (M4V) na svoj ​​RSS agregator i to automatski dostavljena.

Engadget Show vraća petak, 27 svibnja - ulaznica za snimanje! Pobijediti prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar