petak, 13. svibnja 2011.

Engadget app za iPhone i iPod touch ažuriran kako bi 2.2.0, preuzmite ga sada!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/engadget-app-for-iphone-and-ipod-touch-updated-to-2-2-0-get-it/:
Hey there kolege IOS korisnicima, samo mislili mi, molim Vas obavijestili da Engadget app za iPhone i iPod touch je sada nadograđen je na verziju 2,2. Što je novo, pitate? Pa, na vrhu zalihu izvedbe ugađanje, tu je sada zgodan krajolik načina prikaza uz puno poboljšalo dijeljenje značajke, ili ako više volite spremanje Goodies za sebe, onda ćete također sviđa naš novi "spremiti za kasnije" opcije za Evernote, Instapaper, i čitajte ga kasnije. Nad glavom App Store na NAB svježe update sada.

Oh, ne brinite, nismo zaboravili ni naše prijatelje na brodu Windows Phone. Možemo uvjeravam vas da je naš devs su hard at work na kuhanje do Engadget app za Windows 7 Telefon baš kao što mi govorimo, tako Stay tuned za najavu uskoro.

Engadget app za iPhone i iPod touch ažuriran kako bi 2.2.0, preuzmite ga sada! prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 14:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar