petak, 13. svibnja 2011.

Google I / O gaf: Galaxy tab 10,1 Limited Edition neće raditi s OS X, Windows upotrebljivost pjegav

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/google-i-o-gaffe-galaxy-tab-10-1-limited-edition-wont-work-wit/:
Znate li što je cool? predaja iz 5000 Android tablets na svoj ​​najvjernijim programere na Google I / O . Znaš što to nije super? Predaja iz 5000 Android tablets da ne može imati datoteka učita u njih. Vjerovali ili ne, to je upravo ono što se dogodilo u ovom tjednu's I / O konferencija, gdje su horde programera su uručene Galaxy tab 10,1 Limited Edition da ne može trenutno sučelje s OS X, a ima kitova od vremena radi s Windows 7.. Tijekom početne pregled Glazba Beta , primijetili smo da je naša MacBook Pro (OS X 10.6) zapravo ne bi prepoznati tablet, čak i nakon instalacije Android File Transfer. S obzirom da nismo zapravo treba da funkcionalnost radi, rekao je članak, mi ga bacio na backburner.

Za one koji ne znaju, Android File Transfer je mali app koji je potreban za prijenos sadržaja između OS X i Android 3.0. Avid korisnicima Froyo i Gingerbread može biti zgrožen da je bilo koji uređaj kupuju Honeycomb će zahtijevati komad softvera za sučelja s njim, ali hej - tu je. U svakom slučaju, čini nam se da je najnoviji graditi od android File Transfer ne uključuje uređaj ID za Samsung je dosad neobjavljenih Tab 10,1, a ako ćete podsjetimo, Standard Edition za ovu stvar nije trebao pogoditi potrošačke ruke do 8. lipnja. Bez obzira što smo pokušali trikove (instalacija Mac verziju Kies Mini, na primjer), nismo mogli dobiti jednu Apple u stabilnom prepoznati stvar. U jednom slučaju, Mac promatrati kao uređaj "Samsung Modem" unutar okna Networking - to je kao bliski kao što smo mogli doći na dobivanje dva miješati. AllThingsD je Ina Fried joj Kartica je 10,1 LE samo prepoznat kao kamera-poput uređaja unutar otvora.

Više o Windows strane, stvari su tek neznatno manje strašno. Mi smo imali par Wintel kutija namah odbijaju igrati lijepo sa ovim "misterioznog USB uređaja", dok drugi traži više ponovno podizanje sustava i pretraživačima vozač konačno je montirati kao vanjski uređaj za pohranu - i samo s USB ispravljanje invaliditetom. Naopako je da one s strpljenje (i Windows 7 rig) mogu gledati prema naprijed na jednu metodu prijenosa, ali to je svakako manje nego idealan.

Mi smo surmising da Google kuhanje do nove verzije Android File Transfer kao mi govoriti da ćemo se pobrinuti za kompatibilnost pitanja, nadam se dugo prije nego što potrošači početi dobivati ​​te početkom lipnja. Ali za programere u ovdje i sada? Stop gubit poslijepodne težak to odgonetati zašto svoj Mac jednostavno neće surađivati, i dati da Win7 sustav malo ljubavi.

Google I / O gaf: Galaxy tab 10,1 Limited Edition neće raditi s OS X, Windows upotrebljivost točkicama prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 15:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar