petak, 13. svibnja 2011.

LimeWire dosegne 105 milijuna dolara naselje sa etiketama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/limewire-reaches-105-million-settlement-with-record-labels/:
To je bio dug , spor smrt za nekad moćni dijeljenje datoteka usluga, ali LimeWire je sada uzeti posljednji veliki korak ka se fusnota u povijesti interneta. Tvrtka postignut izvansudsku nagodbu s glavnim izdavačkih kuća jučer, što će ga vidjeti i njegov osnivač, Mark Gorton, vilica preko 105 milijuna dolara napokon stati na kraj svojim dugotrajnog spora s RIAA. U priopćenju, RIAA je rekao da je naselje bilo "još jednim korakom u evoluciji nastavlja on-line glazbe legitiman tržištu koji na odgovarajući način nagrade kreatori", dok je LimeWire je odvjetnik rekao da je on jednostavno bio "zadovoljan da je ovaj slučaj je završen." Vi ćete na umu, naravno, da RIAA je rekao "drugi" prekretnicu - to je očito još uvijek nada za mnogo više naselja ili pravnih pobjede gdje je jednom došao iz.

LimeWire dosegne 105 milijuna dolara naselje sa etiketama prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 11:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AP / PhysOrg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar