petak, 13. svibnja 2011.

Shapeways Ostakljeni Keramika napraviti 3D tiskanom objekte možete jesti off

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/shapeways-glazed-ceramics-make-3d-printed-objects-you-can-eat-of/:
Vidjeli smo ih ispljunuti fancy staklo vaze i sitnim bijelim strandbeests , a sada 3D thingy makeri su ispumpavanje cutesy sol i papar shakers. Oni hiper-sjajne i bijele zečeve slici gore su neki od prvih Mrijesti se od glazirane keramike, novo iskovane hrane siguran materijal dostupan od Shapeways. Ostakljeni Keramika peku u pećnici ili peći kao i tradicionalna keramika i zatim obložene s bezolovni netoksični sjaja - rezultat je hrana, siguran, mogu se reciklirati i otporna na toplinu do 1000 stupnjeva Celzijevih. Novi materijal je sada dostupna Shapeways dizajnera i bit će do 12. kolovoz, u kojem trenutku tvrtka će odlučiti hoće li njegov vrijedan oko vođenja. Za sada možete zasititi svoj apetit za 3D ispis sjajna bijela jela klikom na izvor link ispod.

Shapeways Ostakljeni Keramika napraviti 3D tiskanom objekte možete jesti izvan prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 14:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New York Times | izvor Shapeways | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar